ویروس پیامکی چیست؟ جلوگیری از هک پیامک

با ظهور موبایل و استفاده همگ، از آن، ارسال و دریافت اس‌ام‌اس یا پیامک به یکی از راه‌های ارتباطی مؤثر بین کاربران تبدیل شد. کلاهبرداران از این شرایط سو‌ءاستفاده کرده و با اه، مختلفی مانند سرقت اطلاعات شخصی، دسترسی به تلفن افراد و باج‌گیری از آن‌ها ویروس پیامکی را تولید کرده‌اند. در این مقاله در ابتدا به شما خواهیم گفت که ویروس پیامکی چیست و سپس راه‌های پیشگیری و مبارزه با آن را بررسی می‌کنیم. چنانچه می‌خواهید از شر این ویروس و سارقان در امان باشید، مطالعه این مقاله از فراز اس ام اس را از دست ندهید.

ویروس پیامکی چیست؟ ب،زاری م،ب و خطرناک

اگر قصد شرکت در مسابقات و قرعه‌کشی‌های پیامکی را دارید، حتماً معتبر بودن سرشماره پیامک را بررسی کنید. پیامک‌هایی که از پنل‌های پیامکی ارسال می‌شوند معتبر بوده و سرشماره آن‌ها گویای این موضوع است.

بسیاری از افراد همواره می‌پرسند که ویروس پیامکی چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ویروس پیامکی نوعی ب،زار م،ب است. این ویروس از طریق پیامک حاوی متن‌های وسوسه‌انگیز، کاربران را مجاب به کلیک روی لینک آلوده می‌کند؛ پس از کلیک کاربر روی لینک آلوده، ویروس به‌صورت خود‌کار روی تلفن همراه فعال می‌شود. در علم فناوری و اطلاعات به چنین عملیاتی فیشینگ می‌گویند. برای پیشگیری از سرقت پیامکی پیشنهاد می‌کنیم به پیامک‌هایی که از طریق پنل اس ام اس ارسال شده‌اند اعتماد کنید و پیامک‌های ارسالی از شماره‌های نامعتبر را به سرعت حذف کنید.

 

با چک ، لینک پیامک‌های تبلیغاتی از ویروسی شدن موبایلتان جلوگیری کنید

در نهایت چنانچه تجربه‌ای خاص از ویروس پیامکی دارید، آن را در ،مت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. نوشتن تجربیاتتان به سایر کاربران فراز اس ام اس کمک می‌کند تا در دام کلاهبرداران پیامکی گرفتار نشوند.

متن جذاب، مهم‌ترین نشانه پیامک ویروسی

بررسی نحوه عملکرد ویروس پیامکی پس از کلیک ،

برای پاسخ دقیق به سوال «ویروس پیامکی چیست» باید انواع مختلف آن را بشناسید. برای مثال، قصد داریم یک نمونه از معروف‌ترین آن‌ها ی،ی ویروس SymbOS/Yxe را به شما معرفی کنیم. ویروس پیامکی SymbOS/Yxe توسط چینی‌ها ساخته شد. ویروس SymbOS/Yxe در قالب یک پیامک برای مخاطب ارسال می‌شود؛ اگر مخاطب روی لینک ویروسی کلیک کند به سایتی هدایت می‌شود که ب،زار مخفی در آن وجود دارد. ویروس پس از اتصال به گوشی، به لیست مخاطبین دسترسی پیدا کرده و به‌صورت عمده پیامک ویروسی ارسال می‌کند.

راه‌های پیشگیری از ورود ویروس اس ام اسی به تلفن همراه

نمونه ایر، ویروس SymbOS/Yxe با وعده ۲ گیگ اینترنت رایگان کاربران را به دام می‌انداخت. در محتوای متن پیامک، لینکی قرار داده می‌شد که کاربران با کلیک روی آن اجازه دسترسی ویروس به لیست مخاطبان را می‌دادند. چنین ویروس‌هایی کاربران ایر، را نسبت به همه نوع تبلیغات پیامکی بدگمان کرد؛ به‌طوری که بیشتر پیامک‌ها را ویروسی و تقلبی می‌پندارند. پنل پیامک رایگان گزینه من،ی است؛ اما ما پیشنهاد میکنیم با ،ید یک پنل پیامک اختصاصی، علاوه‌بر استفاده از  شماره اختصاصی از امکانات به‌روز و متعدد آن برای تبلیغات و ،ب درآمد استفاده کنید.

کاربردی‌ترین روش‌های حذف ویروس پیامکی از روی گوشی

امروزه افراد بسیاری با مقوله پیامک ویروسی آشنا شده‌اند و در دام کلاهبرداران گیر نمی‌افتند. مشکل شیوع پیامک‌های ویروسی سلب اعتماد کاربران نسبت به پیامک‌های تبلیغاتی مثبت و کاربردی است؛ ی،ی کاربران دیگر به پیامک‌های تبلیغاتی مثبت از سمت شما هم اعتماد نخواهند کرد. برای رفع این چالش ،ید سامانه پیامکی را پیشنهاد می‌دهیم. مبدأ اس ام اس‌های تبلیغاتی که از طریق سامانه پیامک ارسال می‌شوند، کاملاً مشخص بوده و امکان ویروسی ، پیامک‌ها در آن وجود ندارد؛ بنابراین کاربران به این پیامک‌ها اعتماد کرده و بازخورد مثبتی به اس ام اس تبلیغاتی نشان می‌دهند.

ارسال اس ام اس م،ب توسط ویروس پیامکی

با پنل پیامکی فراز اس ام اس؛ پیامک‌های تبلیغاتی معتبر و مؤثر ارسال کنید

حال اگر به هر دلیلی گوشی به ویروس پیامکی آلوده شد چه باید کرد؟ اگر به دام کلاهبرداران گرفتار شدید و گوشی شما به ویروس پیامکی آلوده شد، برای ،وج از این مشکل چند راه‌حل پیش روی شما قرار دارد که آن‌ها را به ترتیب معرفی می‌کنیم:

  • پاک‌، ویروس از ،مت تنظیمات گوشی: با ورود به بخش Setting و سپس apps برنامه ویروسی را پیدا کرده و پاک کنید.
  • استفاده از آنتی‌ویروس: با نصب آنتی‌ویروس قوی روی گوشی و اسکن ، برنامه‌ها، هرگونه ب،زار و ویروس از روی موبایل شما پاک خواهد شد.
  • بازگرد، گوشی به تنظیمات کارخانه: برخی ب،زار‌ها توسط آنتی‌ویروس قابل‌شناسایی نیستند؛ در چنین شرایطی پیشنهاد می‌کنیم گوشی را به تنظیمات کارخانه بازگرد،د.

در این مقاله به‌طورکامل به سؤال «ویروس پیامکی چیست؟» پاسخ دادیم؛ همچنین راه‌های مق، و غیرفعال‌، آن را بیان کردیم تا در صورت آلوده شدن تلفن همراهتان به ویروس، آن را پاک‌سازی کنید. در نظر داشته باشید که هر پیامک تبلیغاتی ویروسی نیست؛ زیرا بسیاری از شرکت‌های بزرگ و معتبر از سامانه‌های پیامکی استفاده می‌کنند تا مخاطبان خود را از رویداد‌ها، کمپین‌ها و فعالیت‌هایشان آگاه کنند. مطالعه این مقاله مشخصه‌های پیامک‌های سالم و ویروسی را به شما نشان داد تا بی‌دلیل به پیامکی اعتماد نکرده و در مقابل، همه پیامک‌های تبلیغاتی سالم را هم نادیده نگیرید.

پس از نصب شدن ب،زار، ویروس به‌طور‌کامل به لیست مخاطبین دسترسی پیدا می‌کند. در مرحله بعد، ویروس متن‌های از پیش نوشته شده با موضوعات مختلف را برای تک‌تک مخاطبین ارسال خواهد کرد. چنانچه مخاطبین شما هم روی لینک‌ آلوده کلیک کنند، این زنجیره به‌طورمداوم ادامه می‌یابد. قرب، این حمله ب،زاری زم، متوجه ویروس می‌شود که مبلغ قابل توجهی از شارژ سیم‌کارت کم شده یا قبض تلفن سرسام‌آوری برای او ارسال می‌شود.

ارسال اس ام اس م،ب توسط ویروس پیامکی

با چک ، لینک پیامک‌های تبلیغاتی از ویروسی شدن موبایلتان جلوگیری کنید

توجه داشته باشید که هر پیامکی هم ویروسی نیست؛ به‌،وان‌مثال برخی سایت‌ها از افزونه دیجیتس برای ثبت‌نام کاربران با شماره‌تلفن استفاده می‌کنند. چنین پیامک‌هایی که به‌محض وارد، اطلاعات در سایت‌های معتبر برای تکمیل ثبت‌نام ارسال می‌شوند، قابل‌اطمینان خواهند بود؛ با‌این‌حال حتماً سرشماره پیامک، نام سایت و محتویات پیام را به‌خوبی مطالعه کنید، تا از سلامت پیامک مطمئن شوید.

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. اگر پیش از آلوده شدن تلفن همراه به ویروس از این کار جلوگیری کنید، دیگر با مشکلات متعدد به وجود آمده توسط ویروس مواجه نخواهید شد. بهترین روش و اولین گام برای جلوگیری از آلوده شدن موبایل باز ن، پیام‌های مشکوک و کلیک ن، روی لینک‌های آلوده‌ است. اگر با پیامکی با متن جذاب مواجه شدید، پیش از کلیک روی لینک، آن را در سایت‌های شناسایی لینک م،ب تست کنید. معمولاً پیامک‌های حاوی جایزه، آفرهای رایگان و قرعه‌کشی، مشکوک هستند؛ بنابراین پیش از هر کاری آن‌ها را به‌خوبی مورد بررسی قرار دهید.

 


منبع: https://farazsms.com/sms-viruse/

برخی افراد هنوز نمی‌دانند پنل پیامکی چیست؛ این پنل‌ها سامانه‌های معتبری هستند که ،ب‌وکارها و شرکت‌ها برای تبلیغات انبوه اس‌ام‌اسی از آن‌ها کمک می‌گیرند. ازآنجایی‌که فعالیت شرکت‌های فروشنده پنل پیامکی زیر نظر مراجع قضایی است، هرگونه تخلفی از طرف کاربران آن‌ها پیگرد قانونی خواهد داشت.

ویروس SymbOS/Yxe؛ یکی از م،ب‌ترین انواع ویروس پیامکی

عملیات فیشینگ یا همان کلاهبرداری پیامکی با کلیک ، روی لینک‌های م،ب شروع می‌شود. در این مرحله معمولا پیامکی جدید یا دعوت به گروه واتس‌اپ یا تلگرام برای کاربران ارسال می‌شود. عضویت در چنین کانال‌هایی معمولاً پوششی مخفی برای دست‌یابی به اه، کلاهبرداری است. پس از عملی شدن این مراحل به‌سرعت ب،زاری روی گوشی نصب و خود را از چشم کاربر تلفن همراه مخفی می‌کند؛ به‌طوری که در لیست نرم‌افزار‌های نصب شده روی گوشی دیده نمی‌شود. دیده نشدن ب،زار، دلیل اصلی شک ن، قرب، به این حمله ویروسی است.