مزایا و معایب بازاریابی پیامکی و تبلیغات پیامکی چیست؟
انتشار: مهر 02، 1401
بروزرسانی:
04 تیر 1404
مزایا و معایب بازاریابی پیامکی و تبلیغات پیامکی چیست؟
مزیت بازاریابی پیامکی نسبت به سایر شیوه های بازاریابی این است که نرخ پاسخ گویی به آن با،ت، زیرا آمارها نشان می دهند که بیش از ۹۰ درصد پیامک های دریافتی توسط افراد ظرف ۲۰ دقیقه اول خوانده می شوند. از طرفی ۷۰ درصد از مشاغل معتقد هستند که این شیوه، روشی عالی برای جلب توجه افراد و رونق ،ب وکارها محسوب می شود. در بازاریابی پیامکی مشاغل مختلف از پیام کوتاه (SMS) برای ارسال تبلیغات به مشتریان، ارسال نظرسنجی، پیامک های اطلاع رس،، پیامک های تبریک، پرداخت ا،اط و تنظیم قرارهای ملاقات استفاده می کنند.
اما راه حل رفع این چالش این است که از آن درست و به موقع استفاده کنید و محتوای خود را به گونه ای تنظیم کنید که روی مخاطب تأثیرگذاری لازم را داشته باشد. به همین دلیل این شیوه را هم می توان به ،وان مکمل سایر روش های بازاریابی در نظر گرفت.
تعداد محدود کاراکترها
نحوه استفاده از بازاریابی پیامکی به این شکل است که مشاغل مورد نظر می توانند از طریق یکی از ارائه دهندگان معتبر این سرویس، پنل های پیامکی را بررسی و بعد از انجام تحقیقات لازم آن ها را ،یداری کنند. سپس به کمک بانک شماره های موجود در مجموعه مورد نظر، پیامک خود را به مشتریان فعلی و افرادی که ممکن است در آینده به مشتری تبدیل شوند، ارسال می کنند.
بررسی مزایا و معایب بازاریابی پیامکی
در ۹۸ درصد از مواقع پیامک های بازاریابی باز و خوانده می شوند. حالا جالب است که مقایسه ای از پیامک های متنی با ایمیل های بازاریابی داشته باشیم به گونه ای که نرخ باز شدن ایمیل های بازاریابی تنها ۲۱ درصد گزارش شده است. این در حالی است که حداقل در کشور ما تعداد بسیار محدودی از افراد به ایمیل دسترسی دارند و یا به صورت مداوم از آن استفاده می کنند.
مزایای بازاریابی پیامکی به قدری زیاد هستند که این شیوه را به یک روش محبوب بازاریابی نسبت به بسیاری از اشکال تبلیغاتی از جمله بازاریابی سنتی تبدیل کرده است. در ادامه به شما نشان می دهیم که بازاریابی پیامکی چه مزایایی برای ،ب وکارها دارد.
بدون نیاز به اینترنت
به همین دلیل پیامک ها یک فناوری ساده و ارزان اما کارآمد هستند که می توانند به شما کمک کنند که در هزینه های بازاریابی خود صرفه جویی کنید. برای ،ب وکارهایی که واقعاً برای بازاریابی پیامکی خود یک برنامه منظم و حرفه ای می چینند، این شیوه می تواند به ،وان یک سرمایه گذاری ارزشمند مورد استفاده قرار بگیرد.
روش شخصی سازی شده
یکی از بزرگ ترین معایب بازاریابی پیامکی این است که نمی توان در آن از محتواهای صوتی و تصویری برای جلب توجه مخاطب استفاده کرد. بنابراین بدون اینکه بتو،د این شیوه را دور بزنید، باید مانند سایرین تنها در قالب یک فرم کوتاه پیامکی نظر مخاطب را جذب و ترغیب به مشارکت کنید. البته این حالت در آن واحد می تواند نقطه قوتی نیز محسوب شود، زیرا نیازی به وارد شدن شما به جزئیات و صرف وقت و زمان زیادی ندارد.
نرخ باز شدن بالا
دشواری در جلب مشارکت
مزایا و معایب بازاریابی پیامکی بسیار زیاد هستند. از فواید این شیوه می تو،م به دسترسی سریع، مقرون به صرفه بودن و نرخ پاسخگویی بالای آن اشاره کنیم. این در حالی است که مواردی مانند دشواری در جلب مشارکت افراد و فضای تبلیغاتی محدود از معایب این شیوه محسوب می شوند.
به چه اشکالی می توان از بازاریابی پیامکی برای توسعه تجارت خود استفاده کرد؟