فیشینگ با ارسال پیامک های جعلی چیست و چگونه در مقابل آن رفتار کنیم؟
انتشار: شهریور 27، 1401
بروزرسانی:
29 خرداد 1404
فیشینگ با ارسال پیامک های جعلی چیست و چگونه در مقابل آن رفتار کنیم؟
\xa0دسترسی به اطلاعات شما با ،ب اطلاعات بانکی شما برابر است.اگر در اپلیکیشن از شما بخواهند پولی واریز کنید، به راحتی به با ورود اطلاعات در درگاه پرداخت، به تمام اطلاعات شما پی می برند. همین باعث می شود که حساب های بانکی شما سریع خالی شود.
فیشینگ با ارسال پیامک جعلی اخطار قطع برق
مجرمان سایبری که خود را جای پشتیبان امور مشتری جای می زنند، گاهی به ،وان نماینده پشتیب، شرکت مورد اعتماد ظاهر می شوند تا به شما در حل مشکل کمک کنند. شرکت های پرکاربرد فناوری و تجارت الکترونیکی مانند اپل، گوگل و آمازون در این فرض، پوشش های مؤثری برای مجرمان سایبری هستند.
روش های برخورد با فیشینگ با ارسال پیامک
۱- فیشینگ با ارسال پیامک چیست؟
شاید این موضوع باعث نگر، بسیاری از افراد شده باشد. اما باید بد،د که راهکارهایی وجود دارند که شما را در مقابل فیشینگ با ارسال پیامک جعلی محافظت می کنند.
جواب پیامک را ندهید
وقتی مردم با تلفن همراه خود هستند، کمتر احتیاط می کنند. بسیاری تصور می کنند که گوشی های هوشمندشان از کامپیوترها ایمن تر است. اما امنیت گوشی های هوشمند محدودیت هایی دارد و همیشه نمی تواند مستقیماً در برابر اتفاقات از شما و اطلاعاتتان محافظت کند.
اعتماد: مجرمان سایبری وقتی به ،وان افراد و سازمان های قانونی وارد می شوند، شک\xa0 قرب،ان حملات سایبری خود را کاهش می دهند. این در حالی است که پیامک ها به ،وان یک کانال ارتباطی شخصی تر، به طور طبیعی قدرت دفاعی فرد را در برابر تهدیدات کاهش می دهند.
زمینه: وجود موقعیتی که می تواند با اه، سازمان های معتبر مرتبط باشد، به مجرم اجازه می دهد تا یک پوشش مؤثر بسازد. شخصی بودن پیام به مجرم کمک می کند تا هرگونه سوء ظن مبنی بر اسپم بودن را برطرف کند.
احساسات: مجرمان سایبری با افزایش احساسات افراد می توانند بر تفکر انتقادی قرب،ان حملات سایبری خود غلبه کرده و آنها را به اقدام سریع ترغیب کنند.
فیشینگ با ارسال پیامک، ایمیل یا تماس تلفنی به این صورت است که پیامی در پلتفرم های مختلف به افراد ارسال می شود. در این پیام کاربران را به کلیک ، روی یک لینک به ظاهر معتبر و سازم، دعوت می کنند. سپس از او اطلاعاتی مانند شماره کارت، شماره حساب و حتی اطلاعات شخصی می خواهند. پس از مدت زمان کوتاهی تمام اطلاعات هویتی فرد و اطلاعات بانکی او حک می شوند. در همان زمان یا پس از مدتی فرد متوجه می شود که تمام حساب بانکی او خالی شده است.
بنابراین به راحتی فیشینگ ها به فرآیندهای موفقیت آمیز تبدیل می شوند. آنچه اهمیت دارد، توجه راه هایی است که شما را در مق، با این اتفاقات ایمن نگه می دارند.
انواع فیشینگ با ارسال پیامک
[کل: ۰ میانگین: ۰]
منبع: https://sms.ir/what-is-sma،ng-sms/
با نصب آنتی ویروس ها می تو،د امنیت تلفن همراه خود را ارتقا دهید. این نرم افزارها پیامک هایی را که جعلی هستند به ،وان عامل ب،زار تشخیص می دهند. به این ترتیب شما را از خطر آگاه می کنند.
جمع بندی
فیشینگ با ارسال پیامک یکی از روش های رایج کلاهبرداری به حساب می آید.
فیشینگ (Phi،ng) نوعی کلاهبرداری در بستر آنلاین است. کلاهبرداران با ارسال ایمیل، پیامک یا تماس های تلفنی به حک ، اطلاعات کاربران و خالی ، حساب های بانکی آنها اقدام می کنند.
مجرمان سایبری اعتماد و احساسات افراد را تحت الشعاع قرار می دهند تا فرآیند فیشینگ را با موفقیت پیش ببرند.
جوایز ویژه، فاکتور یا تأیید سفارش و پشتیب، امور مشتریان از رایج ترین مضامین فیشینگ به حساب می آیند.
پرسش های پرتکرار
کرونا، فیشینگ هدیه، فاکتور یا تأیید سفارش و پشتیب، امور مشتریان از رایج ترین مضامین فیشینگ به حساب می آیند.
یک نمونه دیگری از فیشینگ با ارسال پیامک جعلی را برای شما شرح می دهیم. در این فیشینگ کلاهبردار از اخطار قطع برق استفاده کرده است. در حقیقت، در این فرآیند مجرم سعی کرده که پیامی نگران کننده درباره قطعی برق به صاحبان تلفن همراه بفرست. در پیامک درخواست می شد که افراد برای پرداخت بدهی روی لینک مشخصی کلیک کنند. بعد از رویت قبض برق، فرد به درگاه پرداخت الکترونیکی هدایت می شد. او با وارد ، اطلاعات بانکی خود، فرصت را برای دزدی اینترنتی فراهم می کرد.
فیشینگ (Phi،ng) نوعی کلاهبرداری در بستر آنلاین است. کلاهبرداران با ارسال ایمیل، پیامک یا تماس های تلفنی به حک ، اطلاعات کاربران و خالی ، حساب های بانکی آنها اقدام می کنند. اگر نگاهی به کلمه ،یسی آن بیندازید یا (Fi،ng) به م،ای ماهیگیری می افتید. در واقع، در این نوع از جرائم، کلاهبرداران با آماده سازی طعمه ای جذاب برای کاربران، تمام اطلاعات کامپیوتر، موبایل و حساب های بانکی شان را به دست می آورند. این فرآیند چیزی شبیه ماهیگیری است.
فیشینگ چگونه اتفاق می افتد؟
پاسخ ندادن به پیامک، نصب آنتی ویروس، ریپورت و بلاک ، شماره پیامک های افراد غریبه، استفاده از کدهای احراز هویتی و کنترل هیجانات از مؤثرترین روش ها برای فریب نخوردن در مقابل فیشینگ هستند.
پیش از اینکه درباره فیشینگ با ارسال پیامک جعلی صحبت کنیم، بهتر است تصوری شفاف تر درباره فرآیند فیشینگ به دست آوریم.