طراحی رستوران در تبریز

بهتر است قبل از طراحی دکوراسیون داخلی رستوران خود، متریالها را بررسی کرده و با توجه به تاثیرات هر کدام، انتخاب درستی داشته باشید. شما می توانید روکش صندلی ها را از میان رنگ های گرم انتخاب کرده و با رنگ کفپوش ها ست کنید. رنگ نخ های به کار رفته در این صنعت، کاملا طبیعی است. این کار نیاز به مهارت و توجه زیادی دارد. استفاده از یک گلدان، تابلو و یا هر چیز دیگری که توجه افراد را جلب کرده و در نظرشان زیبا بیاید میتواند در جذب مشتری به شما کمک کند. معمولا از این سبدها برای نگهداری وسایل یا به عنوان گلدان، زیر بشقابی، سینی و زنبیل یا کاربردهای متنوع دیگری که سازنده در ذهنش داشته است، استفاده می شود.

رستوران سنتی محلی برای صرف غذا در کنار خانواده است و از آنجایی که معمولاً در دکوراسیون این رستورانها از جزئیات زیادی استفاده میشود، نورپردازی در آن نیز اهمیت زیادی دارد. احساس گرمایی که به خاطر وجود چوب و نیمکتهای راحت این رستورانها وجود دارد، در کنار یک موسیقی سنتی زیبا، احساس راحتی بیشتری به مشتریان میبخشد و لحظات فوقالعادهای را در ذهن رقم میزند. قرار دادن استکان و نعلبکیهایی با طرحهای قدیمی در کنار یک سماور بزرگ نیز میتواند ایده فوقالعادهای برای زیباتر نشان دادن فضای رستوران سنتی باشد. رنگ های تیره مانند قهوه ای و سیاه پیچیدگی را نشان میدهند ،سفید نشان دهنده پاکیزگی و یکنواختی است. ورودی یک رستوران نیز به نوعی مانند دکوراسیون داخلی آن اهمیت زیادی دارد. مواد اولیه ای مانند خمیر پیتزا، پنیرهای مختلف، سیب زمینیهای منجمد و…

قرار دادن یک سیستم روشنایی را در نظر بگیرید، به طوری که نور باید در منطقه نمایش منوها، قیمت ها و در قسمت صندوق زیاد باشد، در حالی که روشنایی در قسمت های نشیمن نباید خیلی روشن باشد. قبل از هر چیز نور رستوران باید به گونهای باشد که همه مشتریان در هنگام غذا خوردن حس خوبی داشته باشند و فضا به اندازه کافی روشن باشد. چوب روسی با خاصیت ضدآب عالی و مقاومت بالا در شرایط مختلف محیطی (نور مستقیم خورشید یا باران) گزینه بسیار مناسبی برای تخت های سنتی محسوب می شود.

همه ما رستوران های زیادی را می شناسیم که علی رغم ارائه غذای خوب به دلیل نداشتن محیطی دلنشین، دچار مشکل شده اند چراکه غالبا مشتری در ناخودآگاه خود میپرسد که چگونه از یک محیط زننده ممکن است طعمی دلنشین خارج شود؟ تنها موضوعی که باید در مورد این رستورانها به آن توجه شود این است که در دکوراسیون رستوران کوچک فضای کمتری وجود دارد و به همین دلیل باید با استفاده از چند شاخص کلیدی و زیبا سبک و ظاهر رستوران را تعیین نمود. در این نوع رستورانها بهتر است از رنگهای روشن و نورپردازی مناسب استفاده شود و جزئیات خیلی نزدیک و کنار هم قرار نگیرند تا بهتر به چشم بیایند. در حالی که بعضی دیگر به همان شکل و شمایل باقی مانده اند و در کنار عناصر مدرن، جلوه ای منحصر به فرد از دنیای معاصر و کهن را خلق می کنند.

و برای اضافه کردن مخلفات و مواد پیتزا، وارد خط تولید میگردند. البته منوی رستوران چنین مواردی را ذکر می کند ولی قبل از باز کردن منو دکوراسیون و حال و هوای رستوران همه چیز را به مشتری فهمانده است! در واقع امروزه ظاهر چنین مکان هایی نقش موثری در جلب مشتری ایفا می کند، از این رو به محض ورود به رستوران ها و یا کافی شاپ ها با دکوراسیون های بی نظیر و متفاوت رو به رو می شوید.

انواع طراحی داخلی رستوران همانطور که در این تصویر نیز به خوبی مشاهده میکنید طرحهای به کار رفته بر روی دیوار که به شکل گلیم هستند توانسته اند دکوراسیون داخلی رستوران را بسیار زیبا و دلنشین طراحی داخلی کافی شاپ و رستوران نمایند. شما می توانید با طراحی داخلی حرفه ای ، زیبا و اصولی جایگاه بصری رستوان یا فست فود خود را بالا برده و لحظاتی خاص را برای مشتریان خود رقم زده و بازدهی کاری خود را بالا ببیرید.اگرچه امروزه برخی رستوران ها و فست فودها شبیه هم طراحی شده اند اما کار های قوی زیادب وجود دارد و میتوانید جای کپی برداری طرحی خاص متناسب با محیط و بودجه خود ایجاد کنید و تا مدت ها خیالتان راحت باشد. از قرار دادن سرویس بهداشتی در مجاور آشپزخانه رستوران اجتناب کنید، زیرا کاری اصولی و بهداشتی نبوده و باعث صلب اطمینان مشتریان از تمیزی غذا می شود. سرآشپزها و خدمهی آشپزخانه باید در محیطی امن و ارگونومیک کار کنند، بدین معنا که طرّاحی فضا باید کارایی و بهرهوری لازم را مهیا کند تا میزان تحرک، منابع کاری و زمان تلف شده به حداقل مقدار خود برسد و از لطمات، آسیب و حوادث بد در محل کار جلوگیری به عمل آید.

بهترین دکوراسیون داخلی رستوران

رنگی آرامش بخش و محرک خواب است. به کار بردن دیوارپوشها و کفپوشهای مناسب همچون، سنگ، چوب یا طرحهای سنتی میتواند ایده خوبی باشد، تنها چیزی که باید به آن توجه کرد استفاده از طرحهای روشن و خلوت است تا رستوران سنتی کوچکتر از آنچه که هست به نظر نرسد. طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی وابسته به اصولی خاص و به کار بردن نمادهایی از پیش تعیین شده و سنتی است. اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که دکوراسیون رستوران سنتی باید دارای چه ویژگیهایی باشد و طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی بر اساس چه المانهایی انجام میشود؟

طراحی داخلی کافه و رستوران

در هنگام انتخاب ظرف و ظروف مناسب برای رستوران های سنتی باید این نکته را به خاطر داشت که افرادی که برای صرف غذا به رستوران های سنتی می روند به فکر دوری از فضای تکراری غذاخوری هستند و مایل به تجربه صرف غذا در ظروف تازه هستند. امروزه با وجود ده ها وب سایت ایرانی که بلیط آنلاین هواپیما می فروشند این فکر را به مسافران القا می کند که اگر خوب جستجو کنند می توانند برنامه سفر بچینند که قیمت آنها از ارزان ترین تور استانبول هم ارزان تر شود. در طراحی رستوران در تبریز بسیاری از موارد پیشنهاد شده، مربوط به دکوراسیون رستوران کوچک – طراحی رستوران ارزان می باشد.

طراحی داخلی رستوران ایتالیایی

درب ورود و خروج مواد اولیه و تجهیزات آشپزخانه صنعتی که برای نگهداری مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها هست بسیار حائز اهمیت می باشد. اگرهم موقیت شما این امکان را ایجاب نمیکند از انواع لامپ ها ی هالوژن، لامپ LED و انواع نورپردازی های عمومی، منطقه ای، کاربردی و… اینجا انواع اقامتگاهها از آپارتمان تا ویلا استخردار برای شما گلچین شده. بهتر است فوارهای نیز در وسط این حوضچه قرار دهید تا مشتریان از صدای جریان آب آن بیشتر لذت ببرند. بهتر است برای زیباتر شدن حال و هوای دکوراسیون داخلی رستوران خود از گل طبیعی استفاده کنید. چنانچه قصد تاسیس یا بازسازی یک رستوران سنتی را دارید این مطب را تا انتها بخوانید تا با طراحی رستوران سنتی و اصول طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی آشنا شوید. مشخصه بارز طراحی دکوراسیون رستوران سنتی ایرانی استفاده از تخت های قدیمی و صندلی های چوبی با میزهای کوچک است.

طراحی داخلی رستوران خاص به فرض مثال اگر رستوران و یا فضای غذاخوری شما با دکوراسیون چوبی تزئین داده شده، پیشنهاد میشود اگر چنانچه رستوران و یا کافیشاپ دارای محوطهای است از مبلمان باغی حصیری ویژه فضای باز استفاده شود. در طراحی رستوران مدرن و کافیشاپ از آثار هنری غافل نشوید زیرا آثار هنری در جلب توجه و انتخاب رستوران برای مشتری تأثیر به سزایی میگذارد. در معماری رستورانهای سنتی باید به عوامل متعددی توجه شود. با توجه به وسعت و ظرفیتهای گردشگری شهر تهران، مجموعه ارائه شده تنها بخش کوچکی از رستورانهای تهران هستند. نه تنها در یک رستوران سنتی، بلکه در همه رستورانها، انتخاب وسایل بسته به نوع رستوران در اولویت قرار دارد. برای اطلاع بیشتر از دکوراسیون رستوران لازم است بدانید هزینه ها کاملا به نوع دکوراسیون و المان ها بستگی دارد و هر چه لوازم مورد نیاز طراحی لوکس تر باشند، دکوراسیون گرانتر خواهد بود. بهتر است برای قسمت طاقچهها، بالای همه تابلوهای نصب شده روی دیوار و هر بخش که به نظر میرسد نیاز به دیده شدن دارد، نورپردازی مناسبی تعبیه شود.

دکوراسیون داخلی رستورانهای سنتی

کشور ایران در زمینه هنر صنایع دستی تاریخچه ای غنی و پربار دارد و همه ما ایرانی ها علاقه فراوانی به استفاده از این صنایع دستی در دکوراسیون خانه و مکان های دیگر داریم. در این مقاله از استادکار قصد داریم تا با اصول طراحی رستوران سنتی و هر آن چیزی که باید در مورد دکوراسیون رستوران سنتی بدانید، آشنا شویم. زمانی که در یک رستوران غذای غیر ایرانی صرف می کنیم تمایل داریم که فضای آن رستوران مثل غذای آن مدرن باشد ولی هنگامی که در حال خوردن یک غذای ایرانی هستیم بهتر است در مکانی با طراحی داخلی ایرانی این غذا خورده شود. اگر به غذاهای دریایی و تند علاقه دارید، از غذا خوردن در این رستوران بسیار لذت خواهید برد. بگذارید بگوییم رویاهایتان به حقیقت میپیوندند و یک کافه باز خواهید کرد. در صورت وجود تراس و یا بالکن در فضای کافه یتان بهتر است از این پوئن و امتیاز به بهترین شکل سود ببرید یعنی برای جلب نظر افراد آنجارا به یک مکان رویایی و آرام تبدیل کنید ، زیرا این روزها اشخاص بیشتر از هر زمان دیگری در یک فضای رومانتیک به آرامش خیال نیاز دارند .

دکوراسیون داخلی رستوران و کافی شاپ

این رستوران حس و حال نوستالژیک بسیاری دارد و خاطرههای شیرینی را در ذهن بزرگترها زنده میکند. قرار دادن کوزههای سنتی و دستسازههای گلی و چوبی نیز حس و حالی از سالها پیش به رستوران سنتی میبخشد و فضا را برای مشتریان دلچسبتر میسازد. بهتر است در برخی قسمتهای یک رستوران سنتی به جای استفاده از میز و صندلی حتماً از نیمکت و یا تختهای بزرگتر چوبی استفاده شود. استفاده از متریال مناسب برای دکوراسیون داخلی رستوران میتواند تاثیر زیادی در زیبایی آن داشته باشد.

دکوراسیون داخلی رستوران مراکشی

برای خلق چنین فضایی لازم است عناصر اصیل و مرسوم در دکور رستوران ایرانی را بشناسید تا با استفاده از آن ها و پیاده سازی ایده های مدرن و خلاقانه، فضایی منحصر به فرد و چشمگیر ایجاد کنید. رستوران با میز سلف سرویس: 1/6 مترمربع برای هر نفر، فضای سلف سرویس، فضای پختن و آماده سازی غذا. در این مقاله از سری مقالات دکوراسیون محیط کار با نحوهی پباده سازی دکوراسیون رستوران آشنا خواهیم شد و در زمینه ی روانشناسی رنگها برای طراحی سخن خواهیم گفت. نورپردازی ویژه و لوسترهای خاصی که در این رستوران به کار گرفته شده اند به نوعی معرف دکوراسیون داخلی ویژه این رستوران هستند. بهتر است به دنبال یک عنصر ویژه و منحصر به فرد باشید که به گونهای دکوراسیون داخلی رستوران شما را معرفی کند و هر کسی در هرجایی که آن را ببیند به یاد رستوران شما بیفتد.

برای آن که همواره در کار خود موفق باشید باید بتوانید محبوبیت خود را مدیریت کنید و این فرآیند مدیریت شماست که مشخّص خواهد کرد موفقیتتان دیرپاست یا خیر. همچنین می توان از پته دوزی و پارچه های قلمکار به عنوان رو انداز سینی، سفره، پرده و روکش کوسن ها استفاده کرد. پته دوزی یکی از صنایع دستی استان کرمان است که در آن پارچه مورد استفاده پشمی است و تمام تزئینات آن با دست انجام می شود. ترمه یزد هم یکی دیگر از پارچه های ابریشمی بسیار زیبا است که معمولا رشته های ظریفی از نخ طلا در آن وجود دارد. پارچه های قلمکاری شده هم از دیگر صنایع دستی محسوب می شود که مرکز آن در اصفهان است. چاپ قلمکار یکی از روش های چاپ روی پارچه است که در قدیم با قلمو و رنگ های طبیعی انجام می شد؛ اما امروزه برای سرعت بخشیدن به این کار، با استفاده از قالب های چوبی حکاکی شده و رنگ های طبیعی انجام می شود.

طراحی داخلی رستوران ایرانی

نمونه بارز آن را در این تصویر مشاهده میکنید. وقتی از این بازارها دیدن می کنید، فلزکارهایی را می بینید که مشغول پرداخت و صیقل دادن ظروف مسی هستند. قرار دادن یک حوضچه چند ضلعی با موزاییککاریهای جذاب و سنگهای درون آن در فضای داخلی یا بیرون رستوران میتواند جلوه بینظیری به دکوراسیون رستوران سنتی شما ببخشد. قرار دادن طاقچه در دکوراسیون رستوران سنتی ایده فوقالعادهای محسوب میشود. این کار موجب میشود تا هر فرد در هنگام صرف غذا احساس آرامش بیشتری داشته باشد. در دکوراسیون داخلی تمامی نکات حتی کوچکترینها اگر به درستی کنترل نشوند، پیکره اصلی طراحی دچار مشکلات و نقصهای بزرگی میشود. موضوع طراحی نمای رستوران ، به حدی در توفیق یک رستوران ایجاد تکانه مثبت می کند که در زمان ایجاد کانسپت اولیه باید به تمامی ابعاد و جوانب طراحی نما ی رستوران پرداخته بشود.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار